Hyhmä275

3.-6.3.2016 Längelmäen Päivölässä

HUOM! Ilmoittautumisaikaa jatkettu 24.1.2016 saakka!

Vuosien tauon jälkeen on mahdollista päästä mukaan aivan erityiseen partiokokemukseen – talvileirille! Pimeät tähtikirkkaat yöt, narskuva lumihanki, jätkänkynttilät ja lumilyhdyt, Päivölän pitkä pulkkamäki, lumiveistokset ja lumikenkäilyä – tai sitten jotain ihan muuta. Talvileirit ovat yllättävän jännittäviä.

HYHMÄ ’16 leiri toteutetaan niin kuin kesäleiritkin Päivölässä, ja lisämausteena sen aikana tutustutaan talven taitoihin.

  • Sudenpennuille on varattu yöpymismahdollisuus Päivölän sisätiloissa, ja he suorittavat leirin aikana Oma jälki -merkin.
  • Seikkailijat ja vanhemmat ikäluokat pääsevät yöpymään lämmitettävissä teltoissa/kodassa, myös heille on luvassa talven taidot –aiheisia kokemuksia.
  • Leirin staabi on muodostumassa, mutta vielä mahtuu mukaan. Kysy Jyrkiltä!

Ilmoittautuminen leirille on alkanut. Ilmoittaudu viimeistään 24. tammikuuta 2016 mennessä Kuksassa. Nyt kannattaa osallistua, sillä talvileirit ovat harvassa. Ei vielä partiolaiset voivat ilmoittautua suoraan Jyrkille.

Leiri alkaa hiihtolomaviikolla 3.3.2016 klo 15 Längelmäen Päivölässä ja päättyy 6.3.2016 klo 13 samassa paikassa. Leirille voi osallistua joko koko ajalle tai lyhyemmäksi aikaa. . Lähetämme kaikille ilmoittautuneille leirikirjeen, jossa tarkemmat ohjeet ja varusteluettelo.

Hinta koko leiri 40 euroa tai 1-2 päivää 30 euroa.

Lisätietoja:
Jyrki Auer
050 592 9030
Leirin johtaja

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.