Syksyn 2015 koloilloissa sudarilaumat Notkeat Ilvekset ja Viekkaat Ketut ovat kokeilleet toimittajan hommia kirjoittamalla sekä uutisia että esittelyt omasta laumastaan ja partiotoiminnasta. Tässä sudareiden kirjoituksia:

”Ilvekset on veljekset”

-Veera H. ja Anna: Kesäleirillä paistettiin lettuja, nukuttiin teltassa, paistettiin makkaraa. Kelluin ja uin pelastusliiveillä ja heitin pelastusköyttä.

-Veikka: Olen ollut partiossa noin vuoden ja puoli. Minulla on hyviä kavereita ja täällä on aika hauskaa.

-Aurora: On kivaa harrastaa partiota, siellä oppii paljon uutta. Se on kivaa, kun saa uusia kavereita.

-Aarni A.: Olin Löytöretkellä Orivedellä. Maistelin mehua, se oli parasta.

-Veera L.: Olin Paltanmäellä sudarikisoissa. Minä tykkään olla partiossa, kun siellä oppii uusia asioita ja siellä on kavereita. Partiossa on kivoja ohjaajia.

-Aarni V.: Olin sudaritapahtuma Kolkkien Matkassa Teiskossa. Parasta oli, kun ammuttiin oravia eli ilmapalloja.

-Jola: Muistakaa, partio on mukavaa!!!

 

”Viekkaat Ketut, parhaat ketut”

-Eevi ja Alina: Kokoonnumme seurakuntatalon kerhotilassa joka toinen tiistai ja meillä on sinistä päällä, huivit ja partiopaidat. Meidän laumamme on tehnyt kaikenlaista ja nyt teemme tämän jutun Toimittaja-merkkiä varten. Teemme paljon merkkejä ja käymme tapahtumissa.

-Jyry ja Aaro: Olimme Kouvolan Suurjuhlassa kesällä 2014 ja siellä oli erittäin jännittävää. Yövyimme mökeissä. Viime kesän leiri oli Intiaanikesä ja se oli Päivölässä.

-Eeli ja Juuso: Olimme mukana sudenpentukisoissa Oriveden Paltanmäellä keväällä 2015. Teimme trangialla kiisseliä ja ompelimme napit kankaaseen.

-Anton ja Petteri: Olemme olleet partiossa kohta 3 vuotta. Toukokuussa olimme mukana partioparaatissa Tampereella. Paraati alkoi Koskipuistosta ja päättyi Särkänniemeen. Olimme paljon eri laitteissa. Syksyn retki tehtiin Siikanevalle. Siellä paistoimme makkaraa ja kävimme läpi jokamiehen oikeudet.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.