Syksyn 2015 koloilloissa sudarilaumat Notkeat Ilvekset ja Viekkaat Ketut ovat kokeilleet toimittajan hommia kirjoittamalla sekä uutisia että esittelyt omasta laumastaan ja partiotoiminnasta. Tässä sudareiden kirjoituksia:

”Ilvekset on veljekset”

-Veera H. ja Anna: Kesäleirillä paistettiin lettuja, nukuttiin teltassa, paistettiin makkaraa. Kelluin ja uin pelastusliiveillä ja heitin pelastusköyttä.

-Veikka: Olen ollut partiossa noin vuoden ja puoli. Minulla on hyviä kavereita ja täällä on aika hauskaa.

-Aurora: On kivaa harrastaa partiota, siellä oppii paljon uutta. Se on kivaa, kun saa uusia kavereita.

-Aarni A.: Olin Löytöretkellä Orivedellä. Maistelin mehua, se oli parasta.

-Veera L.: Olin Paltanmäellä sudarikisoissa. Minä tykkään olla partiossa, kun siellä oppii uusia asioita ja siellä on kavereita. Partiossa on kivoja ohjaajia.

-Aarni V.: Olin sudaritapahtuma Kolkkien Matkassa Teiskossa. Parasta oli, kun ammuttiin oravia eli ilmapalloja.

-Jola: Muistakaa, partio on mukavaa!!!

 

”Viekkaat Ketut, parhaat ketut”

-Eevi ja Alina: Kokoonnumme seurakuntatalon kerhotilassa joka toinen tiistai ja meillä on sinistä päällä, huivit ja partiopaidat. Meidän laumamme on tehnyt kaikenlaista ja nyt teemme tämän jutun Toimittaja-merkkiä varten. Teemme paljon merkkejä ja käymme tapahtumissa.

-Jyry ja Aaro: Olimme Kouvolan Suurjuhlassa kesällä 2014 ja siellä oli erittäin jännittävää. Yövyimme mökeissä. Viime kesän leiri oli Intiaanikesä ja se oli Päivölässä.

-Eeli ja Juuso: Olimme mukana sudenpentukisoissa Oriveden Paltanmäellä keväällä 2015. Teimme trangialla kiisseliä ja ompelimme napit kankaaseen.

-Anton ja Petteri: Olemme olleet partiossa kohta 3 vuotta. Toukokuussa olimme mukana partioparaatissa Tampereella. Paraati alkoi Koskipuistosta ja päättyi Särkänniemeen. Olimme paljon eri laitteissa. Syksyn retki tehtiin Siikanevalle. Siellä paistoimme makkaraa ja kävimme läpi jokamiehen oikeudet.