ENSI KESÄNÄ #SÄOOTLIEKEISSÄ!

TERVEHDYS ORIVEDEN ERÄSUDET! Roihulogo

Lippukuntamme lähtee ensi kesänä Finnjamboree Roihulle, jonne odotetaan jopa 15 000 partiolaista Suomesta ja maailmalta. Hämeenlinnan Evolle kohoaa Roihun telttakaupunki 20.-28.7. 2016. Vastaava suurleiri järjestetään Suomessa kerran kuudessa vuodessa ja on jokaisen partiouran kohokohta! Leiri rakentuu yhteisvoimin rakennusleirillä 15.-19.7. ja puretaan purkuleirillä 29.-31.7.

Suurleiri Roihu on suunnattu tarpojille, samoajille ja vaeltajille sekä aikuisille. Meidän lippukuntamme osalta myös vuonna 2004 (tai aiemmin) syntyneet seikkailijat ovat tervetulleita Roihulle, he osallistuvat leirillä tarpojaohjelmaan. Myös ei-vielä-partiolaiset ovat tervetulleita, joten voit kutsua kaverisikin
mukaan!

Leirillä asutaan teltoissa yhden tai useamman lippukunnan muodostamissa leirilippukunnissa. Leiripäivät täyttyvät huikeista ohjelmalaaksoista ja Virvatulista, lisäksi leirin aikana vietetään koko leirin yhteiset Avajaiset, Keskiäiset ja Päättäjäiset. Samoajaikäisistä ylöspäin kaikki osallistuvat myös leirin tekemiseen pesteissä.

Koko vuosi 2016 on omistettu Roihulle ja leirille valmistaudutaan jo keväällä muun muassa suorittaen Kipinäaktiviteetteja kokouksissa ja retkillä yhdessä lippukunnan ja oman ryhmän kanssa. Syksyllä 2016 kokoonnumme Hiilloksille muistelemaan kesän kokemuksia.

Lähdethän sinäkin mukaan? Ilmoittautuminen alkaa 1.11.2015 ja päättyy 24.1.2016. Leirille ilmoittaudutaan sähköisesti Kuksa-jäsenrekisterijärjestelmän kautta, joko huoltajan PartioID-tunnuksella (alle 18-vuotiaat) tai omalla PartioID:llä (täysi-ikäiset). Ilmoittautumislinkki, tarkemmat ohjeet ja lisätiedot löytyvät ilmoittautumisen alkaessa Roihun nettisivuilta roihu2016.fi. Jos omat tai huoltajan Kuksa-tunnukset ovat kateissa, otathan yhteyttä: Harri Halmejärvi, 0400-873627, halmejarvi@gmail.com

ILMOITTAUDU SINÄKIN MUKAAN, LÄHDETÄÄN YHDESSÄ
KOKEMAAN VUODEN ISOIN ELÄMYS!

Roihuavin terveisin, Ville Nummela (eräsusien Roihu-yhteyshenkilö)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.