Suurjuhla 7.-8.6.2014 Kouvolassa

Oriveden Eräsudet osallistuvat Suomen Partiolaisten Suurjuhlaan, joka järjestetään 7.-8.6.2014 Kouvolassa.

Varsinainen ilmoittautumisaika on lippukuntamme osalta päättynyt! Jälki-ilmoittautuminen on vielä mahdollista 18.4. asti. Jos haluat jälki-ilmoittautua, ota ENSIN yhteyttä suurjuhla-yhteysasiamieheen, ja vasta sen jälkeen täytä lomake. Jälki-ilmoittautumisesta peritään 5€ lisämaksu.

Tapahtumasta löytyy lisätietoja tapahtuman omilta nettisivuilta, sekä esitteestä.

Tapahtumaan ei järjestetä Orivedeltä linja-autokuljetusta. Sen sijaan matkaamme Kouvolaan kimppakyydein ja/tai junan kyydissä. SP:n neuvottelut VR:n kanssa valitettavasti kariutuivat tuloksettomina, joten näillä näkymin joudumme matkaamaan Kouvolaan ns. vakiojunilla. Suosittelen että sovitte jo etukäteen keskenänne kimppakyydeistä mikäli mahdollista.

Kunhan ilmoittautumisaika päättyy, ja saamme tietää moniko on lähdössä, selvittelemme matkaan lähtijöiden kanssa kimppa- ja junakyytejä. Mikäli riittävä määrä on matkustamassa junalla, ostetaan junaan ryhmälippu niin saadaan lippuhintaa vähän alemmaksi.

Alkuperäinen suunnitelma oli matkata Kouvolaan jo perjantaina. Paikalle kuitenkin ehtii myös lauantaina, Tampereelta klo 7 lähtevällä junalla. Lippukunnan tuen johdosta itse Suurjuhla-osallistumisen hinta on osallistujalle sama.

Toivoisimme että sudenpennuille lähtisi huoltaja mukaan – Huoltajat täyttävät oman lomakkeensa omilla tiedoillaan. Jos ei ole partion jäsen, voi jättää jäsennumero-kohdan tyhjäksi. Muilta kuin partion jäseniltä tapahtuman maksu on 5 euroa korkeampi.

Tapahtuman osallistumismaksu tulee maksettavaksi huhtikuun alussa. Lippukunta tukee tapahtumaan lähtijöitä siten, että koko viikonlopun osallistujia lippukunta tukee 20 eurolla, la-su -osallistujia 10 eurolla ja pelkästään sunnuntaiksi tulijoita 5 eurolla. Alla olevalla lomakkeella on täysi hinta, siitä siis vähennetään tuo yllä mainittu lippukunnan tuki. Maksettavaksi jää pe-su -osallistujilta sekä la-su -osallistujilta 45 euroa. Pelkästään sunnuntan osallistujat maksavat itse 20 euroa.

Mahdolliset kysymykset voi esittää Lippukunnan suurjuhla-yhteyshenkilölle:

Ville Nummela, ville@nummela.org, 050-5292129