Lauantai 9.11.2013

Tervetuloa Sudenpentutapahtuma Koskireissuun 9. marraskuuta 2013 Kangasalle!

Sudenpentutapahtuman rastitehtävät perustuvat tänä syksynä ohjelmapainotukseen, eli Villinä veteen!

Osallistumismaksu:

5 €/osallistuja (ml. mahdollinen saattaja). Keräämme maksun tapahtuman alussa.

Aikataulu:

Kokoonnumme kolon pihalle klo 8:15, ja ajelemme sieltä kimppakyydein tapahtumapaikalle, jonka tarkempi sijainti on Pikkolan koulu (Finnentie 40).

Meidät on jaettu kolmeen pentueeseen, ja yritetään jakaantua autoihinkin siten että yhdessä autossa olisi vain yhden pentueen jäseniä; näin minimoidaan odottaminen kotiinpäin lähtiessä.

Päivän kulku on sellainen, että pentueet kiertävät rasteja omaan tahtiinsa, ja kun kaikki rastit on kierretty on vuorossa ruokailu.
Kotiinpäin pitäisi päästä lähtemään viimeistään puoli viideltä – todennäköisesti ainakin osa pentueista suoriutuu reissusta huomattavasti nopeammin. Koska ruokailu on vasta lopuksi, kannattaa matkaan mukaan varata hyvät eväät (leipää, hedelmää, juotavaa yms.).
Ei oteta taaskaan karkkia tai limpparia mukaan.

Varusteina pitäisi jokaisella sudenpennulla olla:

– Säänmukainen ulkoiluvarustus, lähes koko aika ollaan ulkona! Eli jos on sateen mahdollisuus, ovat sadevaatteet pakolliset. Pipo ja hanskat kannattaa myös olla, ja ei todellakaan haittaisi jos ne hsnkat jopa olisivat vedenpitävää mallia – lapaset ovat taatusti läpimärät ennen toista rastia.

– Reppuun vaihtovaatetta (kun ne päälläolevat kuitenkin kastuvat) ja lämmikettä

– Partiohuivi (jos on)

– Kynä, kumi ja vihko

– Ne jo äsken mainitut eväät.

Kaikki tavarat tulee merkitä lapsen ja lippukunnan (Oriveden Eräsudet) nimellä – näin saadaan kadonneet tavarat hyvällä onnella joskus takaisin.