Lippukuntamme ei järjestä ensi kesänä omaa leiriä, sillä Hämeen Partiopiirin piirileiri järjestetään suhteellisen lähellä – lähdetään siis porukalla sinne!!

Piirileirille odotetaan tuhansia leiriläisiä Suomesta ja ulkomailta. Näin suuria leirejä järjestetän alueellamme noin kolmen vuoden välein. Isolla leirillä on ihan omanlainen tunnelmansa ja sille osallistuminen on ikimuistoinen partioelämys. Leirille ovat tervetulleita myös partioon kuulumattomat ystävät ja perheenjäsenet!

Varsinainen ilmoittautumisaika piirileirille on päättynyt, mutta päivämaksulla leirille voi ilmoittautua 30.6. asti. Varsinaisen ilmoittautumisajan puitteissa leirille ilmoittautui noin 4000 leiriläistä!

Lippukuntamme sai kerättyä leirikassaa varsin mukavasti. Leirikassan turvin lippukunta tukee leirille lähtijöitä maksamalla n. 45% leirimaksusta.

Leirille lähtijöille järjestetään infotilaisuus, jonka päivämääräksi on alustavasti kaavailtu 6.6.

Ilves13 kutsuu ensi kesänä piirileirille elokuvatunnelmissa

Leirin ohjelma on rakennettu leffateeman ympärille ja valkokankaalta tuttua actionia saa sekä nähdä että kokea. Tulossa on siis unohtumaton partiotapahtuma, jota ei kannata jättää väliin!

  • Iloisia leirielämyksiä
  • Lukemattomia muistoja
  • Vanhoja ja uusia partiokavereita
  • Elokuvaohjelmaa ja leffatunnelmaa
  • Superpaljon hämäläispartiolaisia

Leirille on tulossa tuhansia partiolaisia eri puolilta Hämeen partiopiiriä ja lisäksi ulkomaalaisia partiolaisia. Leirillä asustetaan omien lippukuntakavereiden kanssa leirilippukunnassa eli savussa. Oriveden Eräsusien seuraksi saadaan ainakin Eräjärveltä Eräsissejä ja Juupajoelta Eräpartiolaisia.

Ilves 13 The Movie pidetään Evolla 25.7.–2.8.2013, sudenpentuleiri 25.-28.7.

Leiri toimii pääpiirteisään niin, että nukkuminen, ruokailut ym. perustoiminnot tapauhtuvat ”telttakylissä” joita kutsutaan savuiksi. Jokaisessa savussa on noin 40-100 henkilöä. Savujen lisäksi leirialueella on ns. perheleiri, jossa majoittuvat alle partioikäiset vanhempineen.

Leirin ohjelmasisältö toteutetaan toimintalaaksoissa, joissa leiriläiset puuhailevat partiomaisia juttuja oman ikäkautensa mukaisesti, oman ikäistensä leiriläisten kanssa. Savuista jakaannutaan ohjelman mukaisiin toimintarupeamiin ikäryhmittäin.

Savut muodostetaan lippukunnittain siten että jokaisessa savussa on riittävästi jokaisen ikäkauden edustajia ja aikuisia koko leirin ajan. Meidän savussamme tulee olemaan leiriläisiä ainakin seuraavista lippukunnista: Sahalahden Sinisudet, Kostian Kahlaajat, Juupajoen Eräpartio, Oriveden Eräsissit ja Oriveden Eräsudet.

Hinnat

Leiriläisten maksettavaksi jäävä summa:
Sudenpentu (Eräsusien jäsen) 40 e
Seikkailija tai tarpoja (Eräsusien jäsen) 90 e
Lapsi (ei jäsen) / sudenpentuleirin ajan 70 e
Nuori (ei jäsen) / koko leirin ajan 160 e
Aikuinen / sudenpentuleirin ajan 70 e

Lisäksi tulee maksaa tilatut leirituotteet ja mahdollinen postimaksu.
Jälki-ilmoittautumislisä: 25 €

Ilmoittautumislomakkeen voi tulostaa piirileirin sivuilta. Täytetty lomake palautetaan leirimanagerille.

Leirimanageri toimii leirin tietotoimistona lippukunnassa, häneltä voit kysellä lisää leiristä:

Eräsusien leirimanageri
Mikael ”Miku” Latva
050 466 4667, mikael.latva@gmail.com

Ole stara ja loikkaa mukaan leffameininkiin!

ILVES 13 – piirileirin www-sivut
ILVES 13 – piirileirin facebook-sivu